JÄSENYYS; toiminta on suurin jäsenetu!

Hyvät 4H-jäsenet ja vanhemmat!

4H:n jäsenmaksut muuttuvat 1.9.2023 alkaen!

4H:n yksilö- ja perhejäsenmaksut muuttuvat syyskuun alusta 2023 alkaen. Jatkossa yksilöjäsenmaksu on 40 euroa, perhejäsenmaksu on 85 euroa. 4H-yhdistysten kannatusjäsenmaksu pysyy 100 eurossa.

4H:ssa on käytössä rullaava jäsenkausi. Eli jos olet jo saanut tai maksanut vuoden 2023 jäsenmaksulaskun ennen syyskuuta, jäsenyytesi on normaalisti voimassa entisellä hinnalla vuoden ajan aina siihen asti, kunnes nykyinen jäsenkautesi päättyy. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti uuden hinnan mukaisesti.

4H-järjestö tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen ja uusien ystävien löytämiseen. 4H:n jäsenenä:

  • Pääset osallistumaan monipuolisiin 4H-kerhoihin.
  • Pääset osallistumaan laadukkaisiin 4H-koulutuksiin, joiden avulla voit saada esimerkiksi kesätöitä. Osaamisestasi saat tunnustuksena todistuksen.
  • Voit perustaa 4H-yrityksen, jos olet 13–28-vuotias. Saat apua ja tukea 4H-yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan.
  • Saat kerhoissa ja 4H-tapahtumissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen

Näet jäsentietosi sekä kaikki jäsenedut omalta jäsenkortiltasi. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi.

4H-jäsenmaksulla pääset osallistumaan 4H-toimintaan, mm. 4H-kerhotoiminta on jäsenille maksutonta.      4H-jäsenillä on myös voimassaoleva tapaturmavakuutus kaikissa 4H-tapahtumissa. Jäsenkortilla saa monenlaisia etuja ja alennuksia valtakunnallisesti. Valtakunnalliset jäsenedut

4H-jäsenyys on edellytys myös Pertunmaan 4H-yhdistyksen organisoimaan nuorten työllistämistoimintaan ja 4H-yritystoimintaan osallistumiseksi!

Jäsenmaksulasku ja jäsenkortti tulee postitse kotiin. Pidäthän huolen, että 4H -yhdistyksessä on oikeat osoitetiedot. 

Muistathan, että 4H-jäsenyytesi on voimassa niin kauan kuin olet maksanut jäsenmaksusi etkä ole sitä irtisanonut. Jos haluat päättää jäsenyytesi, ilmoita siitä 4H-yhdistykseen. 

Ota käyttöösi digitaalinen jäsenkortti. Mene matkapuhelimellasi osoitteeseen https://oma.4h.fi . Kirjaudu sisään matkapuhelinnumerollasi tai sähköpostiosoitteellasi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisellä kerralla. Jäsenkortin lisäksi näet jäsenedut, ajankohtaiset uutiset ja voit muokata jäsentietojasi. Jos et pääse kirjautumaan jäsenkortillesi, niin ota yhteyttä omaan 4H-yhdistykseesi: Pertunmaan 4H-yhdistys.

Onko sinulla kysyttävää jäsenasioista? Käänny 4H-yhdistyksesi puoleen. Osoitteenmuutokset voit ilmoittaa myös omaan 4H-yhdistykseesi: pertunmaa@4h.fi.

4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia voidaan käyttää 4H:n tiedotusmateriaaleissa.

Liity jäseneksi.
Klikkaa kuvaketta.
Tutustu TOP-tehtäviin.
Tekemällä oppii parhaiten! Tutustu tehtäviin.