JÄSENYYS; toiminta on suurin jäsenetu!

Hyvät 4H-jäsenet ja vanhemmat!

4H-jäsenmaksu on 35e (yksilöjäsenmaksu) ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta yhteensä 70e (perhejäsenmaksu) jäsenkaudessa. Uusi jäsenkausi alkaa 1.9.2022 ja kestää 31.8.2023 saakka. 

4H-jäsenmaksulla pääset osallistumaan 4H-toimintaan, mm. 4H-kerhotoiminta on jäsenille maksutonta.      4H-jäsenillä on myös voimassaoleva tapaturmavakuutus kaikissa 4H-tapahtumissa. Jäsenkortilla saa monenlaisia etuja ja alennuksia valtakunnallisesti. Valtakunnalliset jäsenedut

4H-jäsenyys on edellytys myös Pertunmaan 4H-yhdistyksen organisoimaan nuorten työllistämistoimintaan ja 4H-yritystoimintaan osallistumiseksi!

Jäsenmaksulasku ja jäsenkortti tulee postitse kotiin. Pidäthän huolen, että 4H -yhdistyksessä on oikeat osoitetiedot. 

Muistathan, että 4H-jäsenyytesi on voimassa niin kauan kuin olet maksanut jäsenmaksusi etkä ole sitä irtisanonut. Jos haluat päättää jäsenyytesi, ilmoita siitä 4H-yhdistykseen. 

Ota käyttöösi digitaalinen jäsenkortti. Mene matkapuhelimellasi osoitteeseen https://oma.4h.fi . Kirjaudu sisään matkapuhelinnumerollasi tai sähköpostiosoitteellasi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisellä kerralla. Jäsenkortin lisäksi näet jäsenedut, ajankohtaiset uutiset ja voit muokata jäsentietojasi. Jos et pääse kirjautumaan jäsenkortillesi, niin ota yhteyttä omaan 4H-yhdistykseesi: Pertunmaan 4H-yhdistys.

Onko sinulla kysyttävää jäsenasioista? Käänny 4H-yhdistyksesi puoleen. Osoitteenmuutokset voit ilmoittaa myös omaan 4H-yhdistykseesi: pertunmaa@4h.fi.

4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia voidaan käyttää 4H:n tiedotusmateriaaleissa.

Liity jäseneksi.
Klikkaa kuvaketta.
Tutustu TOP-tehtäviin.
Tekemällä oppii parhaiten! Tutustu tehtäviin.