AATU ITKONEN TULEE 27.9.2021 PERTUNMAAN YHTENÄISKOULULLE

16.9.2021

Aatu Itkonen on nuori tamperelainen esiintyjä-yrittäjä, joka tekee taikurin, juontajan, puhujan ja mainosmallin töitä. Aatu on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki kuuden vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintymään isoissakin tapahtumissa, jopa TV:ssä asti. Vuosittain Aatu tekee peräti 70 keikkaa ja esityksiä kertyy lähes sata. Lisäksi Aatusta on tehty medioihin useita kymmeniä juttuja ja hän mm. luennoi nuorille julkisuudesta, yksityisyyden luovuttamisesta ja juuri esiintyjänä olemisesta. Puolessa vuodessa hän moikkasi reilu 15 000 nuorta oppilaitoksissa ympäri Suomen.

Aatu Itkonen tekee tätä kaikkea kevytyrittäjänä ja esiintyvänä taiteilijana. Juontajana Aatu on päässyt aina kaupunki- ja yritystapahtumista muotinäytöksiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin asti. Lisäksi Aatu on spiikannut ja juontanut useita yritysten mainosvideoita, pitänyt omaa nettitv-talkshow’ta ja saanut jopa oman taikuri televisio-ohjelman Ylelle. Innostava ja iloinen esiintyjä on myös juontanut Kotisohvalla live konsertti -ohjelmaa Alfa TV:llä, Tiedä ja Voita -ohjelmaa Nelosella ja tehnyt taikuuksia useissa ohjelmissa, jopa lähes miljoonayleisön edessä. Muistetaanpa tämä nuorukainen myös Talent Suomi 2021 -ohjelman semifinalistina.

Parhaillaan sanavalmis nuorukainen asuu Tampereella ja on mukana lukuisissa yhteistyöprojekteissa ympäri Suomea. Olipa Aatu jopa patsaana Helsingin Kansalaistorilla osana yrittäjien rohkeuteen keskittyvään kampanjaan. Lisätietoa Aatusta löytyy kattavasti netistä!