YRITTÄJYYTTÄ KAUSITYÖSTÄ

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Yrittäjyyttä kausityöstä

HALLOOTA SIE NUORI, YRITTÄJÄ TAI MUU TEEMASTA KIINNOSTUNUT LUKIJA!

Yrittäjyyttä kausityöstä -hankkeessa tarjoamme nuorille (13-28 -vuotiaille) mahdollisuuden tehdä unelmista totta, askel askeleelta. Etelä-Savossa on valtavasti kausiluonteista työtä tarjolla, jota yksityiset ja yritykset mielellään ostaisivat suoraan nuorilta. Vain mielikuvitus rajoittaa työtehtävien löytämistä ja luomista. 

TÄRKEÄÄ SINULLE, NUORI! Voit tehdä harrastuksestasi tai muusta osaamisestasi itsellesi pienen (tai suuren) bisneksen. Oman yrityksen kautta olet itse itsesi pomo eli teet töitä, kun huvittaa ja lomailet, kun sellainen fiilis on!

Me autamme sinut alkuun, kuljemme rinnallasi aina siihen saakka, kunnes koet, että omat siipesi kantavat sinua ja yritystäsi. Lisäksi nimeämme sinulle oman yritysvalmentajan, joka auttaa sinua aina, kun siltä tuntuu.

Jos sinua yhtään alkoi kiinnostamaan tilaisuus päättää itse omasta työstäsi ja vapaa-ajan käytöstä, otahan rohkeasti yhteyttä! Yrityksen perustaminen EI OLE PAKOLLISTA; saatat vahingossa huomata, että se tarjoaa sinulle kuitenkin valtavasti erilaisia mahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa.

Aloita helposti ja mukavasti ja tule mukaan MAKSUTTOMAAN koulutukseen! Koulutuksessa pääset tutustumaan itseesi, etsimään omia vahvuuksiasi, nauttimaan hyvistä snäkseistä seurasta sekä oppimaan yrityksen perustamiseen liittyviä perusjuttuja. Hommat tehdään rauhassa ja tarvittaessa juuri sillä tahdilla kuin sinusta tuntuu hyvältä eikä valmista tule yhdessä illassa tai yössä. 

Yrityspolkusi tukena on myös yritysohjaajia alla olevien henkilöiden lisäksi. Eli yksin et jää! Yrittäminen kannattaa aina! 

Tsekkaa seuraavat koulutukset alta tai ole suoraan yhteydessä Heliin, Maijaan tai Merviin!

Heli Kinnunen, projektipäällikkö, p. 044 335 7624 tai heli.kinnunen@4h.fi

Maija Tuunanen, yrityskoordinaattori, p. 044 738 5854 tai maija.tuunanen@4h.fi

Mervi Honkanen, toiminnanjohtaja, p.0500 878 097 tai pertunmaa@4h.fi


Syksyn 2023 4H-yrittäjäkoulutukset livenä Savonlinnassa ovat seuraavasti:

ma 2.10. klo 16.30-19.30 Ideasta alkuun & Myynti ja markkinointi osa 1 

ma 9.10. klo 16.30-19.30 Myynti ja markkinointi osa 2 & Verkostot ja yritysohjaajat arjen apuna

ma 16.10. klo 16.30-18.30 Kirjanpito kuntoon & Kuka pelkää Verokarhua?

Koulutukset järjestetään yhdistyksen toimistolla eli Tulliportinkatu 9:ssä. Koulutuksessa on tarjolla naposteltavaa, ja saat avuksesi myös 4H-yrittäjän työkirjan! Ilmoittaudu mukaan vaikkapa laittamalla viestiä Helille tai Merville. Tervetuloa! :)

Etäkoulutuksista tietoa myöhemmin!